Brocker-opmaat

Bij Bröcker Entertainment kunt u een arrangement afnemen, kiezen voor een (theater)show op locatie, alleen losse kaarten bestellen of een heel evenement uitbesteden. Kortom, als het gaat om (theater)shows voor de zakelijke markt, dan zijn de mogelijkheden eindeloos. Bijkomend voordeel is dat u met Bröcker Entertainment één aanspreekpunt heeft voor al uw wensen.

Om u toch een idee te geven van ons brede spectrum vindt u hieronder enkele voorbeelden. Elk onderdeel kan zo uitgebreid aangeboden worden als uw budget dat toelaat. Daarom spreken we bij Bröcker Entertainment ook van advies op maat: speciaal op uw wensen en budget toegespitst.

Losse kaart
U kunt bij Bröcker Entertainment terecht voor het reserveren van losse kaarten uit het geselecteerde aanbod. Dit kan voor grote groepen, maar ook voor tien personen. Bröcker Entertainment kan door haar brede netwerk marktprijzen aanbieden, maar dat niet alleen. Zo kunnen wij voor u blokkades leggen op zitplaatsen in het theater. Ouderwetse service voor modern entertainment!
Arrangementen
Wilt u meer? De avond is uit te breiden met wat u maar wilt. Van welkomstdrankje, hostess en parkeerkaarten tot aan champagne met oesters, een diner en een hotelovernachting. Een langer arrangement? Theaterbezoeken in Londen of Newcastle in combinatie met overtochting en hotel? Bröcker Entertainment verzorgt arrangementen op maat.
Evenementen
Bröcker Entertainment kan uw hele evenement verzorgen. Hierbij zetten wij onze expertise in om uw strategie en doelstellingen te vertalen in een concept. Bovendien staan wij u graag terzijde als het gaat om de communicatie rondom uw evenement.

Professioneel, Persoonlijk en met Plezier!

Samen met Lucré Cappetti en Jeanne van Boekel-Nooijen leveren wij maatwerk door het aanleveren van een concept dat we vervolgens in detail plannen en uitvoeren.

Jeanne en Lucré hebben al meer dan 20 jaar kennis en ervaring in het organiseren van evenementen in binnen en/of buitenland. Professioneel met inlevingsvermogen en verbeeldingskracht, met creativiteit en plezier.
Ieder evenement heeft een specifiek doel: netwerken, presenteren, waarderen of motiveren. Het is aan ons dat doel maximaal te verwezenlijken. Het maakt niet uit of dat een kleine bijeenkomst is of een bedrijfsfeest voor duizenden gasten; het gaat ons om de beléving die we als concept aanleveren en in detail uitvoeren.

Musicalcard

Verras je medewerkers of relaties met een geweldige avond uit naar één van de musicals van Joop van den Ende Theaterproducties die nu in het theater spelen en voor toekomstige producties. De Musicalcard is onbeperkt geldig en al verkrijgbaar vanaf € 5,00. U kunt zelf aangeven welk bedrag u op de Musicalcard wilt bijschrijven met een maximum van € 150,00. Bij een afname vanaf 1.000 stuks kunt u de cards ook personaliseren met bijvoorbeeld uw bedrijfslogo.

(Theater)shows op locatie

Musicals, muziekshows, dinnershows, voor de familie, de kinderen, of voor iedereen, Bröcker Entertainment kan het allemaal in uw evenement inpassen. Bovendien kunnen wij voor u op zoek gaan naar een show buiten ons huidige aanbod. Ons netwerk stelt ons in staat u hierin uitstekend te kunnen adviseren.