Speelperiode

Gedurende het gehele jaar fantastiche shows.

Afas Circustheater

Het AFAS Circustheater heeft al meer dan 100 jaar theaterhistorie en is tegenwoordig vooral beroemd door de indrukwekkende musicals van Joop van den Ende Theaterproducties: Het AFAS Circustheater in Den Haag (Scheveningen). Het bijzondere gebouw is met de jaren uitgegroeid tot een indrukwekkende en stijlvolle locatie die zich ook overdag uitstekend leent voor de meest uiteenlopende doeleinden.

En tegenwoordig lopen de karakteristieke foyers maar liefst acht keer per week vol met bezoekers, onderweg naar hun plaats in de theaterzaal. In de afgelopen 20 jaar trokken legendarische musicals als The Phantom of the Opera, Miss Saigon, Elizabeth, Aïda, The Lion King, Tarzan, Mary Poppins en Wicked miljoenen bezoekers. 

Het bijzondere theater biedt ook de mogelijkheid tot andere voorstellingen en het theater is van maandag tot en met zaterdag beschikbaar voor zakelijke evenementen.

Zakelijk theaterarrangement

Ook is het mogelijk een arrangement te boeken rondom een musical, concert, familie- of cabaretvoorstelling. Een zakelijk theaterarrangement kun je boeken vanaf 10 personen en is een verrassend alternatief voor een bijzondere avond met relaties of medewerkers.

Bröcker Entertainment is hét loket voor de zakelijke markt voor theater, show en entertainment. Wij verzorgen de verkoop van losse toegangskaarten tot volledige hospitality arrangementen voor groepen vanaf 10 personen. Voor meer informatie bel 010 - 2251110 of mail info@brockerentertainment.nl.