Speelperiode

Gedurende het gehele jaar fantastische shows.

Beatrix Theater

Het Beatrix Theater is met haar centrale ligging naast het Centraal Station en diverse parkeergelegenheden op loopafstand voor iedereen goed bereikbaar. Het theater is één van de drukstbezochte locaties van Utrecht. Het gehele jaar door trekt het theater vele duizenden bezoekers met de succesvolle musicals van Joop van den Ende Theaterproducties. Naast musicals en andere theatervoorstellingen kunt u in het Beatrix Theater Utrecht ook terecht voor zakelijke evenementen en congressen.

Het Beatrix Theater Utrecht is in 1999 door Joop van den Ende Theaterproducties tot een tweede “open eind”  theater gecreëerd. Het Beatrix Theater Utrecht vormt hiermee de basis voor langlopende musicals, die zeven of acht keer per week het toneel vullen. Musicals als Joseph, Mamma Mia!, Dirty Dancing, We Will Rock You, Miss Saigon, The Little Mermaid en Jersey Boys vulden de afgelopen jaren het toneel. Een theaterbezoek aan het Beatrix Theater Utrecht kan compleet gemaakt worden met een diner voorafgaand aan de voorstelling en na afloop een bezoek aan de compleet vernieuwde Queen’s Club.

Naast de langlopende musicalproductie, biedt het theater een aanvullende programmering en is het theater beschikbaar voor zakelijke evenementen en congressen.

Zakelijk theaterarrangement

Het is mogelijk een arrangement te boeken rondom een musical, concert, familie- of cabaretvoorstelling. Een zakelijk theaterarrangement kun je boeken vanaf 10 personen en is een verrassend alternatief voor een bijzondere avond met relaties of medewerkers.

Bröcker Entertainment is hét loket voor de zakelijke markt voor theater, show en entertainment. Wij verzorgen de verkoop van losse toegangskaarten tot volledige hospitality arrangementen voor groepen vanaf 10 personen. Voor meer informatie bel 010 - 2251110 of mail info@brockerentertainment.nl.