Ontdek de show TOTEM, een show van wereldformaat waarin een betoverende reis door de evolutie van de mens afgelegd wordt.

Bröcker Entertainment is wederom officieel partner van Cirque du Soleil - Totem voor (zakelijke) groepen en arrangementen. 

De show is te zien vanaf 11 oktober op het Malieveld in Den Haag en gaat op zondag 13 oktober officieel in première.

Met TOTEM, een woord dat zich misschien het beste laat vertalen als ‘levensboom’, laat de nieuwe show van Cirque du Soleil zien dat de mensheid de kwaliteiten van álle levende wezens in zich draagt, zelfs de mogelijkheid om te kunnen vliegen.

Cirque du Soleil neemt je mee in een wereld boordevol duizelingwekkende acrobatiek, glamoureuze kostuum en meeslepende muziek.

Het imposante décor is geïnspireerd op de schildpad, in diverse oude beschavingen een veelgebruikt symbool voor het leven.

TOTEM verkent de geboorte en evolutie van de wereld en laat vervolgens zien hoe de mens in die wereld altijd de grenzen van z’n nieuwsgierigheid en mogelijkheden heeft verlegd.

Ontdek de show TOTEM, een show van wereldformaat waarin een betoverende reis door de evolutie van de mens afgelegd wordt.

De band met relaties en / of collega's versterken?
Een goede band met je klanten en je collega’s opbouwen, zorgt voor meer loyaliteit en vertrouwen. Je kunt die band makkelijk versterken door een unieke show zoals Cirque du Soleil - Totem te bezoeken.

Dan is dit nu je kans om gebruik te maken van de groepskortingen en arrangementen die wij je namens Cirque du Soleil - Totem kunnen aanbieden.

Mogelijkheden voor kaarten en unieke arrangementen.

Indiaanse dans.

Terwijl de trommel de tijd aanhoudt, roept een jonge Indiaanse danser mythes, legendes en de eeuwige cirkel van het leven op.

Rolschaatsen.

In een scène die een huwelijksceremonie oproept, draait een paar rolschaatsers met hartverscheurende snelheden bovenop een klein platform - slechts 1,8 meter doorsnee en in een vorm van een trommel.

Russische bars. 

Met kleurrijke kostuums die deels zijn geïnspireerd door de verloren beschaving in Zuid-Amerika, springen acrobaten van de ene naar de ander bar met verbazingwekkende behendigheid en in een opwindende evocatie van het menselijk verlangen om aan de zwaartekracht van de aarde te ontsnappen.