Speelperiode

Gedurende het gehele jaar fantastische stukken.

DeLaMar Theater

Het DeLaMar Theater in hartje Amsterdam heeft een theatergeschiedenis die tot de verbeelding spreekt. Grote namen als Wim Kan, Wim Sonneveld en Freek de Jonge traden op in het vroegere Nieuwe de la Mar Theater aan het Leidseplein. De programmering van het huidige DeLaMar Theater met twee zalen en ruim 1500 stoelen, sluit aan op deze traditie.

Het DeLaMar Theater programmeert voornamelijk toneel, cabaret en musical. Deze drie genres worden aangevuld met jeugdvoorstellingen (in de schoolvakanties), muziektheater, concerten en theatercolleges. Het theater onderscheidt zich door voorstellingen steeds vaker exclusief en voor een langere periode te presenteren, waardoor bezoekers uit het hele land het DeLaMar Theater weten te vinden.

EEN ONVERGETELIJKE ERVARING

Een bezoek aan een voorstelling in combinatie met een feestelijk arrangement is voor uw relaties een onvergetelijke ervaring. Het DeLaMar Theater biedt verschillende theaterarrangementen aan, zowel borrel- als dinerarrangementen.

THEATERARRANGEMENTEN

  • Ontvangst- & pauzearrangement: U wordt ontvangen met koffie, thee en zoetigheden. In de pauze wordt een drankje en een hapje geserveerd.
  • Borrelarrangement: U wordt ontvangen met een drankje en tafelgarnituur. In de pauze wordt een drankje en een hapje geserveerd. Na afloop van de voorstelling is er een borrel met bittergarnituur.
  • Dinerarrangement: U wordt ontvangen met een drankje en tafelgarnituur, daarna serveren wij een heerlijk 3-gangen diner inclusief dranken en na afloop koffie, thee en zoetigheden. In de pauze wordt een drankje en een hapje geserveerd.

Alle arrangementen zijn inclusief eersterangs toegangskaarten en zijn te reserveren vanaf 8 personen. Gedurende het arrangement wordt uw groep begeleid door een gastvrouw.

Bröcker Entertainment is hét loket voor de zakelijke markt voor theater, show en entertainment. Wij verzorgen de verkoop van losse toegangskaarten tot volledige hospitality arrangementen voor groepen vanaf 8 personen. Voor meer informatie bel 010 - 2251110 of mail info@brockerentertainment.nl.