Speelperiode

Gehele jaar door fantastische shows.

 

 

Luxor Theater

Het nieuwe Luxor Theater is ontworpen voor een breed scala van theaterproducties en opende in 2001 haar deuren. Door haar moderne uitstraling en ruime opzet is het gebouw eveneens een ideale congres- & evenementenlocatie.

Door de prachtige locatie aan de voet van de Erasmusbrug heeft u vanuit de Maasfoyer een prachtig uitzicht op de skyline van Rotterdam.

Onze theatervoorstellingen lenen zich bij uitstek voor groepsboekingen en bedrijfsuitjes. Om uw avond uit geheel af te maken bieden we diverse theaterarrangementen aan. Combineert u ze met één van onze voorstellingen.

  • Dinerarrangement - Dineer met uitzicht op de skyline van Rotterdam en bezoek aansluitend een voorstelling.
  • Borrelarrangement - Extra genieten voor, tijdens en na afloop van de voorstelling met luxe hapjes en drankjes voor uw gasten.
  • Ontvangst- en Pauzearrangement - Een speciale ontvangst voor uw gasten voor aanvang en in de pauze van de voorstelling.
  • Arrangementen op maat - Rode loper? Watertaxi? Valetparking? Rondleiding? Programmaboek? Er is zoveel mogelijk

Voor meer informatie over de tarieven en/of maatwerk kunt u ons gerust bellen.

Bröcker Entertainment is hét loket voor de zakelijke markt voor theater, show en entertainment. Wij verzorgen de verkoop van losse toegangskaarten tot volledige hospitality arrangementen voor groepen vanaf 8 personen. Voor meer informatie bel 010 - 2251110 of mail info@brockerentertainment.nl.