Speelperiode

Gehele jaar door op verschillende locaties in België.

 

Music Hall

De meeste mensen kennen Music Hall Group als organisator, promotor en producent van musicals, concerten en theater. Music Hall Group verwierf de afgelopen jaren vooral bekendheid met legendarische titels als 'Cats', 'Les Misérables', 'Phantom of the Opera', 'Romeo & Julia', 'Dracula' en 'Amadeus'. De bezieler van Music Hall Group en de drijvende kracht erachter is Geert Allaert, die het bedrijf in 1988 oprichtte. Met de renovatie van Vorst Nationaal en de Stadsschouwburg in Antwerpen in de jaren 1990, en later de aankoop en renovatie van de Capitole in Gent, kende het bedrijf een enorme groei. Nu, meer dan twintig jaar na de start, heeft Music Hall Group een ijzersterke reputatie opgebouwd als promotor en producent van topentertainment. En daar blijft het niet bij …

2009 was een kantelpunt voor Music Hall Group. In maart van dat jaar nam Music Hall Group de exploitatie van de eventzaal Zuiderkroon in Antwerpen over.

Music Hall heeft verschillende mooie, grote locaties en organiseert zo’n 500 voorstellingen per jaar: van musical en theater, over ballet en opera, cabaret, kleinkunst tot pop- en rockconcerten. Daarnaast worden er ook dinnershows of concerten georganiseerd, exclusief voor bedrijven.

Voor meer informatie en/of maatwerk kunt u ons gerust bellen.

Bröcker Entertainment is hét loket voor de zakelijke markt voor theater, show en entertainment. Wij verzorgen de verkoop van losse toegangskaarten tot volledige hospitality arrangementen voor groepen vanaf 8 personen. Voor meer informatie bel 010 - 2251110 of mail info@brockerentertainment.nl.