Speelperiode

Het gehele jaar door zijn er mogelijkheden.

Pathe

Samen met Pathé combineert Bröcker Entertainment business voortaan moeiteloos met plaesure. Het uitgebreide business programma biedt u een scala aan mogelijkheden.

Een onvergetelijk event begint bij een bijzondere locatie met Pathé hebben we de keuze uit ruim honderd sfeervolle zalen met 80 tot 787 stoelen in heel Nederland.

Vanzelfsprekend denken wij graag met u mee over de organisatie én invulling van uw corporate event. Zo hebben wij ruime ervaring met het organiserenvan besloten filmvoorstellingen en loopt Pathé voorop met het vertonen van operavoorstellingen van bijvoorbeeld The Metropolitan Opera uit New York en diverse live concerten in high definition.

Met een besloten voorstelling ofwel Corporate Screening geeft Pathé u de mogelijkheid om even over uw eigen theater te beschikken. U kiest een film, opera of concert die past bij de gewenste sfeer van uw event, wij dragen zorg voor een sfeervolle toplocatie, perfect beeld en geluid en kwalitatief hoogwaardige catering.

Hoe werkt het?
U kiest een tijdstip en een film uit het aanbod en wij verzorgen de rest. De avond kan extra aangekleed worden met hapjes en drankjes, muziek en dergelijke om tot een groots evenement voor al uw relaties of medewerkers te komen. Neem contact op voor de recente release data.

Cadeau Voucher
Ook is het mogelijk om een onvergetelijk filmavontuur cadeau te geven. Bij het bepalen van een geschikt relatiegeschenk is de vraag wat u zelf graag zou willen ontvangen misschien wel het beste uitgangspunt. Met de Pathé film Voucher geeft u een onvergetelijk filmavontuur cadeau. De film Voucher is een bioscoopticket dat niet alleen aantrekkelijk geprijsd is, maar ook een lange geldigheid heeft. Kiest u voor de all-in Voucher, dan zijn popcorn en een glas frisdrank inbegrepen. Uiteraard kan de film Voucher worden bedrukt met uw logo.

U kunt kiezen uit meer dan 12 Pathé locaties in het gehele land.

Bröcker Entertainment is hét loket voor de zakelijke markt voor theater, show en entertainment. Wij verzorgen de verkoop van losse toegangskaarten tot volledige hospitality arrangementen voor groepen vanaf 8 personen. Voor meer informatie bel 010 - 2251110 of mail info@brockerentertainment.nl.