Speelperiode

Gedurende het gehele jaar fantastische klassieke stukken.

Classical Proms

Pieter Jan Leusink
Sinds 1983 dirigeerde Pieter Jan Leusink meer dan 250 CD & DVD opnamen, waarvan 5 met goud en 1 met platina werd bekroond. Hij maakte furore tijdens Muziek Festivals door Europa. Internationaal kwam zijn doorbraak met het realiseren van de integrale opnamen van Bach’s 200 geestelijke Cantates (60 CD’s) in het Bach Herdenkingsjaar 2000, waarvan wereldwijd meer dan zes miljoen werden verkocht. Hij concerteerde voor Koningin Beatrix. Voor zijn bijzondere verrichtingen als dirigent, musicus en Bach-specialist werd hij in 2004 benoemd tot Ridder in de Orde van de Nederlandse Leeuw.

Dirigent Pieter Jan Leusink ademt, denkt en droomt van Bach, al vele jaren van zijn leven. In de passietijd 2014 zal hij de Matthäus Passion weer tot leven brengen, samen met zijn Bach Choir & Orchestra of the Netherlands. Een orkest dat op authentieke barokinstrumenten speelt, een verhaal met eeuwigheidswaarde en daarbij mooie ontroerende stemmen: de Matthäus Passion is een beleving, weten de vele duizenden die een uitvoering bijwoonden. “Het is een van de mooiste en ontroerendste stukken muziek die ik ken,” zegt hij. “Ik wil mijn publiek daarmee een rijk gevoel geven.”

Zakelijk Classical arrangement

Ook is het mogelijk een arrangement te boeken rondom een klassieke voorstelling. Een zakelijk Classical arrangement kun je boeken vanaf 10 personen en is een verrassend alternatief voor een bijzondere avond met relaties of medewerkers.

Bröcker Entertainment is hét loket voor de zakelijke markt voor theater, show en entertainment. Wij verzorgen de verkoop van losse toegangskaarten tot volledige hospitality arrangementen voor groepen vanaf 10 personen. Voor meer informatie bel 010 - 2251110 of mail info@brockerentertainment.nl.